Staat jouw antwoord hier nog niet tussen?

Solliciteren bij Albron

Hoe kan ik reageren op een vacature?

Bij elke vacature staat een 'Solliciteer direct' button. Door hierop te klikken kom je op het sollicitatieformulier en hier kun je jouw gegevens achterlaten en (eventueel) je cv uploaden.

Op welke termijn krijg ik een reactie op mijn sollicitatie?

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen, dit kan telefonisch of per mail zijn. Door verschillende omstandigheden kan dit tot maximaal 2 weken na ontvangst van je sollicitatie duren. 

kantoor coffeecompany solliciteren laptop samenwerken

Vervoer van huis naar werk

Servicekantoor Albron horeca vervoer

Ontvang ik een reiskosten vergoeding bij Albron?

Bij Albron heeft iedere collega recht op reiskosten wanneer je minimaal 10 kilometer (enkele reis) onderweg bent om op jouw werk te komen. Werk je iedere dag op dezelfde locatie dan worden kilometer 10 t/m 40 vergoed. Je ontvangt maximaal een vergoeding van € 13,80 per dag. 

Werk je op meerdere locaties voor Albron?

Werk je in de regio en werk je op meerdere locaties dan ontvang je vanaf de eerste kilometer een vergoeding van €0,23 voor iedere kilometer die je rijdt. Er is geen maximaal aantal kilometers. De planners proberen om iedereen in te plannen op een locatie bij hen in de buurt. Zo voorkomen we lange reistijden. 

Parkeren?

Bij beide parken is het mogelijk om de auto te parkeren. Met het openbaar vervoer zijn de parkeren redelijk te bereiken. wel is het nog 20 minuten lopen vanaf de bushalte tot aan de Marketdome op beide parken.

De fiets is natuurlijk ook een goede optie! Om het fietsen te belonen is er voor iedere kilometer die je fietst een vergoeding van € 0,24!

Salaris of een stagevergoeding

Wat wordt mijn stagevergoeding?

Bij Albron ontvangt iedere stagiair een stagevergoeding. Volg je een mbo of hbo opleiding? Dan ontvang je een stagevergoeding van €600 bruto per maand (38 uur).

Loop je langer dan 6 maanden stage? Dan ontvang je vanaf de eerste maand een vergoeding van €750 bruto per maand (38 uur).

Bijbaan bij Albron salaris

Bij Albron ontvang je als bijbaner een all-in loon. Hier zijn ook alvast jouw vakantiegeld en tijd in verrekend. Zo weet je direct waar je aan toe bent en wat je gaat verdienen.

Het salaris wordt iedere maand rond de 26ste aan je uitbetaald.

Bijbaan bij Albron all-in lonen

Wat wordt mijn salaris?

Jouw salaris is afhankelijk van jouw functie en werkervaring.

In de vacatures van Albron staat een indicatie voor de verschillende functies. Dit bespreek je met jouw leidinggevende. Zijn jullie er samen uitgekomen? Welkom bij Albron!

Salaris en stagevergoeding

Albron academy

Opleidingen Albron Academy

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Albron?

Het korte antwoord is ja! Het lange antwoord is: we gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt op verschillende manieren doorgroeien. Je kunt natuurlijk nog beter worden in jouw huidige functie. Bijvoorbeeld een training Latte Art voor onze barista's. 

Wil je doorgroeien naar een andere functie? Dan kunnen we je met verschillende opleidingen en trainingen ondersteunen en ben jij binnenkort klaar voor jouw nieuwe functie binnen Albron!

Kan ik een opleiding volgen via Albron?

Absoluut!

Bij Albron hebben we de Albron Academy waar je heel veel verschillende trainingen en opleidingen terug kunt vinden. Het behalen van jouw leermeester certificaat kan ook via Albron!

Naast de Albron Academy kan je ook persoonlijke opleidingen volgen. Is het relevant voor jouw functie? Bespreek het tijdens jouw sollicitatiegesprek of op een later moment met jouw leidinggevende.

Job alert

Ontvang passende vacatures in jouw inbox